Edició 2017

Tal com us hem comentat a la secció d’inici d’aquesta web, aquesta 20a edició de la MARXA TORREFORTA-LA MUSSARA, que tindrà lloc el proper diumenge 2 d’abril, serà la darrera edició !!!

Volem que tots aquells que en algun moment ens heu acompanyat en alguna de les edicions anteriors, ens hi acompanyeu també enguany.

Però també, evidentment, per aquells que no heu pogut fer-la mai. No us la podeu perdre. Sempre podreu dir que vau participar en aquesta 20a MARXA !!!

Us estem preparant algunes sorpreses que ens permetran tenir un bon record d’aquesta caminada no competitiva, per tal que no perdeu el gust i l’estima per caminar, fer esport i tenir un agradable contacte amb la natura.

Cal dir-vos que el període d’inscripció serà del 20 al 24 i del 27 al 30 de març. Properament us anirem informant de més dades i us penjarem aquí, la butlleta d’inscripció per tal que disposeu de tota la informació.

CARTELLXXMarxa2017

 

Vols venir a la marxa?

Inscriu-te

Inscriu-te

Descarrega el tríptic fent clic a la fotografia superior i omple'l amb les teves dades.

Descarrega el Tríptic

Inscripcions del 20 al 24 i del 27 al 30 de març

Inscripcions del 20 al 24 i del 27 al 30 de març

El preu de la MARXA és de 15’00 € que inclou el viatge de tornada en autocar, samarreta tècnica, avituallament i buff de record. Les places són limitades a 200 participants.
Prepara't

Prepara't

Porta el dinar, roba còmoda, i aigua.....també tindràs avituallaments durant la Marxa. Ens veiem el dia 2 d'abril a les 7'30h a la Torre Forta